Още по темата20.08.2020 / 14:57Редактор: e-mail: видео и кадри: Веселин Маринов Видео, публикувано

...
Още по темата20.08.2020 / 14:57Редактор: e-mail: видео и кадри: Веселин Маринов Видео, публикувано
Коментари Харесай

Видео от вчерашния конфрикт във Варна: Жена с кола дава газ с протестиращ на капака, после е подала жалба срещу хората от блокадата

Още по темата20.08.2020 / 14:57

Редактор: 

e-mail: 

видео и фрагменти: Веселин Маринов 

Видео, оповестено в Ютюб, демонстрира какво тъкмо се е случило при вчерашния опит на жена от Русе да премине през блокадата на протестиращите през Община Варна. Както „ Петел “ писа, през вчерашния ден към обед автомобил почни навлезе в палатковия лагер, след което с намесата и на полиция, беше върнат.

Кадрите демонстрират по какъв начин колата се пробва да премине през блокираното кръстовище, само че е спряна от един от най-активните участници във варненския митинг Пламен Спасов. Той първо сяда пред колата, след това се обляга на капака. При това деяние дамата зад кормилото дава газ. В този миг Спасов стартира да вика служителите на реда, които охраняват общината.

Следва разговор сред протестиращите и дамата, при който тя много нервно изяснява, че не е от Варна, а от Русе и не знае от кое място да мине, както и че е била до болница в морския град. Протестиращите от своя страна и споделят за какво е блокирано кръстовището и я карат да даде обратно. Жената отхвърля, тъй като „ не знаела по какъв начин “ и тъй като била „ русокоска “.

„ На вас кой ви заплаща? Колко ви заплащат? “, атакува тя словесно протестиращите. Точно в този миг идват служители на реда и потушават трупащото се напрежение.

Вчера от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна събощиха, че при опита на дамата да се мине през не се е стигнало до случай. Веселин Маринов, който изпрати това видео на " Петел " не е склонен с това изказване. Ето какво написа той:

" Жената не е спряла незабавно откакто е видяла палатковия лагер, както ще видите в идващото видео. Вероятно не става въпрос за комплициране, а е умишлена провокация. Данните на присъстващите бяха събрани от полицията, заради тъжба от госпожата за възпрепятстване на свободата и на придвижване ".

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР